Impressie

Privacy staat bij ons huis voorop, zo is ons pand en prive terrein ook ingericht. Dit allemaal zodat u ongestoord en discreet van uw heerlijke verblijf kunt genieten. 

U kan op ons eigen privé parkeerterrein parkeren, die buiten het zicht van de straat is. De ingang/entree van het privéhuis is ook aan de achterkant, dus ook buiten het zicht van de straat.

U komt bij ons nooit andere klanten tegen, de gastvrouw/heer ontvangt u altijd buiten het zicht van eventuele andere aanwezige klanten.


De kamers zijn in een luxe en moderne stijl ingericht inclusief alle faciliteiten zoals: * Kingsize bed * Inloopdouche voor 2 personen * Wastafel * Led plafondverlichting * Airconditioning * Rookmelder * Noodknop bij noodgeval * Massage-olie * Handdoeken * Condooms * Douche gel .  
(de vip-room is tijdelijk buiten gebruik vanwege onderhoud)
Wij bieden tevens u een VIP-room aan met daarbij natuurlijk ook een VIP-behandeling. Deze VIP-room heeft naast de normale vaste faciliteiten ook een zeer grote jacuzzi. Deze jacuzzi heeft 5 zitplaatsen, verstelbare jets, massage-programma's en ledverlichting. Voor de ultieme VIP-ervaring serveren wij u een fles champagne met borrelnootjes en bonbons zodat u heerlijk kunt ontspannen met uw dame of dames van uw keuze.

Ook hebben we een SM-room voor de nieuwsgierige mannen en de echte liefhebbers van de kinky zijde in de erotische wereld. Deze kamer is naast alle gebruikelijke faciliteiten ook uitgerust met een Andreaskruis, schommelstoel, slavenkooi, kettingen aan het bed en vele SM-attributen waarmee u uw grenzen kan opzoeken met 1 van onze SM-meesteressen.