Contact/Corona Protocol

Vragen voor de gezondheidscheck: wanneer één van onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, mag de sekswerker, gastvrouw, beheerder of jij zelf niet werken. Het werk moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

Klanten kunnen vanaf 1 Juli 2020 enkel telefonisch een afspraak maken. Tijdens het telefoongesprek zal deze gezondheidscheck ook aan de klant worden voorgelegd. Bij binnenkomst zal er ook een temperatuurcheck gedaan worden bij alle klanten.

1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? Temperatuur wordt bij alle medewerkers opgenomen.

2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Protocol bij aanvang van het ontvangen van de klant:


1 U kan voortaan enkel telefonisch een afspraak maken. Tijdens dit telefoongesprek zal dezelfde gezondheidscheck als hierboven beschreven staat ook aan u worden gesteld.

2 Wij beschikken over een ruim discreet privé parkeerplaats die niet vanaf de openbare weg zichtbaar is wat ervoor zorgt dat de openbare orde gehandhaafd blijft en er geen drukte rondom ons bedrijfsactiviteiten ontstaan.

3 Er wordt maar 1 persoon tegelijk ontvangen, ook als 2 vrienden/collega’s/kennissen gezamenlijk komen zullen zij 1 voor 1 binnen gelaten worden. De 2e persoon wordt pas binnen gelaten in de ontvangstruimte zodra de 1e persoon in de 2e wachtruimte of al op 1 van de andere ruimtes gearriveerd is.

4 Groepen worden geweigerd, dat is sowieso ons beleid (bij 3 of meerdere personen).

5 De gastvrouw/beheerder zal u ontvangen en bij binnenkomst nogmaals de gezondheidscheck voorleggen aan u en de temperatuur wordt gemeten. Als de temperatuur boven de 38 graden Celsius komt, is dienstverlening aan u niet toegestaan en zal u worden verzocht om huiswaarts te keren. Als de temperatuur onder de 38 graden Celsius ligt, bent u welkom om het pand te betreden en wordt u verzocht om bij de ontvangstruimte een mondkapje te dragen en uw handen te reinigen met desinfectiezeep.

6 De gastvrouw/beheerder zal waar mogelijk zoveel mogelijk de anderhalve meter afstand in acht nemen om het risico op besmetting te voorkomen en er worden geen handen geschud (de balie is voorzien van een plexiglasscherm).

7 De sekswerkers zullen 1 voor 1 zich voorstellen aan u omdat de 1,5 meter niet haalbaar is als de sekswerkers gezamenlijk voorstellen. Bij kennismaking tussen de sekswerkers en u wordt dus 1,5 meter gehanteerd en geen handen geschud.

9 Nadat de sekswerker en u naar de kamer zijn gegaan, worden de deurknoppen, balie en pinterminal door de gastvrouw/beheerder gereinigd.

10 Als privéhuis zijnde hanteren we altijd al een strikt privacy beleid. Zo komt u nooit anderen personen tegen in het pand vanwege de bestaande eenrichtingsroute, deze wordt nu ook aangegeven met pijlen en stickers.


Protocol tussen sekswerker en klant

1 Alle kamers beschikken over een douche. Zowel de sekswerkers als u zullen zich voor en na de seksuele handelingen douchen met desinfecterende zeep/shampoo.

2 Vrijwel alle erotische handelingen zijn weer toegestaan. De sekswerker beslist zelf welke diensten zij u kan aanbieden en zij beslist ook of zij en u een mondkapje en latex handschoenen moet dragen, zij is immers degene die met u naar de kamer gaat. Het wordt sterk aangeraden om niet te zoenen en handelingen uit te voeren waarbij je niet in elkaars ademzone komt.

3 Seksspeeltjes worden vooraf en nadien gedesinfecteerd en worden voorzien van een condoom voor hygiënisch gebruik. Attributen die gebruikt worden zullen eveneens vooraf en nadien gedesinfecteerd worden.

4 Alle kamers worden continue geventileerd waardoor er een goede luchtkwaliteit zal blijven tijdens uw bezoek. Ook staan er zoveel mogelijk ramen open wat de luchtkwaliteit bevordert.

Na het bezoek van de klant:

1 Het mondkapje en de latex handschoenen van zowel de sekswerker als u worden evenals de gebruikte condooms, na het bezoek gedeponeerd in een af te sluiten vuilnisbak.

2 Het bed wordt in zijn geheel na het bezoek van de klant schoongemaakt en gedesinfecteerd inclusief douche en wastafel. Handdoeken en dekbedovertrek worden vervangen en het gebruikte wasgoed wordt meteen gewassen op 90 graden Celsius.

3 Tevens desinfecteert de gastvrouw/beheerder alles in het pand wat (mogelijk) door u aangeraakt is, zoals deurkrukken en trap railing.

Privé Het Landhuisje is 7 dagen per week open van 10.00 t/m 22.00 uur. Op onze eigen privé parking kunt u zeer discreet parkeren, onze parking is niet te zien vanaf de openbare weg. Ook de entree is aan de achterzijde van het pand. Voor uw en onze veiligheid staat onze parking onder permanent cameratoezicht.

U kunt ook discreet gebruik maken van onze pin/creditcard automaat, op uw afschrift komt niet onze bedrijfsnaam te staan.

Bij reserveringen wordt er zeer discreet met uw privacy omgegaan, echter is een reservering zonder nummerherkenning of per mail niet mogelijk.

Wij zijn op de meeste feestdagen ook gewoon geopend van 10.00 t/m 22.00 uur.

Op de dagen hieronder zijn gewijzigde openingstijden:
24 December (Kerstavond) open van 10.00 t/m 17.00 uur.
25 en 26 December (1e en 2e Kerstdag) gesloten.
31 December (Oudjaarsavond) open van 10.00 t/m 17.00 uur.
1 Januari ( Nieuwjaarsdag) gesloten)

Adres

  • Privé Het Landhuisje
  • Stevensbeekseweg 10
  • 5825 JC Overloon
  • Telefoon: 0485 - 383 132
  • Mail: info@hetlandhuisje.nl
  • Website: www.hetlandhuisje.nl
  • KvK: 17119542
  • BTW: NL80792165801