Vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust telefonisch contact op met onze gastvrouwen.

Kan ik bij jullie discreet parkeren?
Ja, u kan op ons eigen privé parkeerterrein parkeren, die buiten het zicht van de straat is. De ingang/entree van het privéhuis is ook aan de achterkant, dus ook buiten het zicht van de straat.

Kom ik andere klanten tegen?
Nee, u komt bij ons nooit andere klanten tegen, de gastvrouw/heer ontvangt u altijd buiten het zicht van eventuele andere aanwezige klanten.

Moet ik entreegeld betalen of betaal ik voor het aangeboden drankje?
Nee, wij zijn geen club maar een privéhuis. U komt geheel vrijblijvend bij ons binnen. De gastvrouw/heer laat u buiten het bijzijn van andere klanten binnen. Aan de gastvrouw/heer kan u aangeven of u met 1 (of meerdere) van de beschikbare dames naar de kamer wilt. De gastvrouw/heer kan u ook aangeven welke dames op dat moment bezet zijn en wanneer zij weer beschikbaar zijn. Indien er geen dame van uw keuze aanwezig is, kan u gewoon een andere keer terugkomen. Indien u wilt wachten op een dame die bezet is, dan kan dit separaat uit het zicht van andere klanten onder het genot van een alcoholvrij drankje van het huis en dus geheel gratis.

Moet ik een afspraak maken als ik wil langskomen?
Nee, u kan vrijblijvend langskomen om kennis te komen maken zonder enige verplichting en u hoeft geen entreegeld te betalen. U krijgt een gratis drankje van het huis dan worden de aanwezige en beschikbare ladies aan u voorgesteld.

Kan ik een reservering van tevoren maken voor een bepaalde dame?
Ja, dat is mogelijk. Dat kan uitsluitend telefonisch. Als u aangeeft welke dame u wilt reserveren en hoelang u bij deze dame wilt verblijven, dan wordt uw afspraak discreet ingepland.  Bij reserveringen wordt er zeer discreet met uw privacy omgegaan, echter is een reservering zonder nummerherkenning of per mail niet mogelijk.

Hoe staat het met de hygiëne van het huis?
Wij hebben hygiëne hoog in het vaandel staan. Onze kamers zijn schoon en worden continue gecontroleerd op hygiëne. De kamers worden voor elke date gecontroleerd en verschoond van beddengoed en handdoeken, welke na de date gelijk de was in worden gedaan door de gastvrouw/heer. U bent dus altijd zeker van een goed verzorgde hygiëne.

Staan de dames onder controle van de dokter?
Ja, alle dames worden tweemaandelijks gecontroleerd door een arts van de GGD, zodat veiligheid, gezondheid en de noodzakelijke hygiëne zoveel mogelijk wordt gewaarborgd voor zowel u als de dame zelf.

Wat kan ik qua seksuele handelingen verwachten voor het standaardtarief van safe-seks?
Voor het standaardtarief (zie prijslijst) is op basis van Safe seks. De dames zijn zelf vrij om te kiezen per klant of ze deze standaard diensten aanbieden. Klik en persoonlijke hygiëne zijn daarbij een belangrijke graadmeter. Overleg zelf met de dame, eventueel vooraf de date om misverstanden te voorkomen, waarna u kan beslissen om wel of niet met de dame naar de kamer te gaan.

Ik heb speciale wensen/hou van Kinky spelletjes, moet ik dan van tevoren reserveren?
Iedereen is welkom met zijn specifieke wensen, meestal kunnen de dames wel aan uw wensen voldoen. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig zodat de dame zich eventueel kan voorbereiden. Je kan ook je wensen bespreken met de aanwezig dame voordat je naar de kamer gaat.

Kan ik ook betalen met creditcard of pinpas?
Jazeker is dat mogelijk. Uw betaling van de pin/creditcard wordt zeer discreet afgehandeld, op uw afschrift komt niet onze bedrijfsnaam te staan. 
Vanaf 1 januari 2020 wordt er bij creditcardbetaling extra kosten in rekening gebracht (10 euro). Extra diensten van de dames dient u contant met de af te handelen.

Wat vinden dames het meest belangrijk bij een bezoekende klant?
Met name vriendelijkheid, respectvol omgaan met de dame en een goed verzorgde persoonlijke hygiëne zijn een goed uitgangspunt voor een geslaagde date met een dame.

Werkt u met een aanwezigheidsschema?
Jazeker, wij werken met een aanwezigheidsschema, de aanwezige dames worden ook op de homepage getoond. Bij het profiel van de dame kun je ook haar aanwezigheidsschema bekijken van de hele week en ook haar tijden. Echter is het altijd raadzaam om even kort voor uw geplande bezoek bij ons te checken of de dame daadwerkelijk aanwezig is. Over het algemeen is het aanwezigheidsschema iedere maandag bekend voor die week, al blijft het altijd onder voorbehoud.

Kan ik bij jullie ook terecht voor sekslessen?
Ja, dat kunnen enkele sexy dames bij ons bieden. Voor de man die altijd druk is geweest met studie, werk etc. en nooit de tijd heeft gehad of wellicht ietwat verlegen is geweest in de omgang met vrouwen, bieden wij nu sekslessen als extra service. Een aantal dames bij ons vinden het leuk om de man wat meer wegwijs te maken in de wereld van erotiek waarbij ze alle begrip en geduld voor je hebben. Zo kan jij rustig en relaxed genieten van verschillende sekshandelingen of onderdelen van het liefdesspel onder de knie krijgen. Dit is al leuk en spannend te beleven, maar ook goed voor je eigen seksuele ervaringen voor in de toekomst. Zodat je straks nog meer en beter kan genieten van seks en zo ook je toekomstige sekspartners. Sekslessen werken het best bij een boeking van minimaal een uur omdat er dan alle rust is om zo’n seksdate te doen slagen. Geef gerust aan dat je voor deze service komt bij de gastvrouw/heer of de dame van je keuze, zodat zij rekening met je wensen kan houden.

Ik zit in een rolstoel, is jullie huis rolstoel-toegankelijk en zijn er wel meisjes die met iemand naar de kamer willen die in een rolstoel zit?
Wij zijn rolstoel-toegankelijk, wel is het verstandig om van tevoren even te bellen zodat er een kamer op de begane grond beschikbaar is. Er zijn genoeg dames die ook jouw wensen willen vervullen.

Kunnen wij als stelletje ook een dame kiezen of een kamer huren?
U kunt bij ons als stel geen dame kiezen, de dames doen enkel en alleen trio met dames waarmee ze samenwerken. Ook een kamer huren zonder 1 van onze dames is niet mogelijk.

Zijn jullie ook beschikbaar voor thema-party’s, gangbangs en vrijgezellenfeesten?
Nee, dat is niet mogelijk. Wij zijn een privéhuis waar de privacy van onze klanten hoog in het vaandel staat en bovendien hebben wij niet de faciliteiten en de capaciteiten voor dit soort gelegenheden.

Worden jullie gecontroleerd door de zedenpolitie op minderjarige en illegale dames?
Ja wij worden regelmatig onaangekondigd gecontroleerd door de vreemdelingen/zedenpolitie, dit gebeurt overigens zeer discreet.

Hebben jullie wel een vergunning voor prostitutie?
Ja wij hebben een exploitatievergunning van de gemeente en na elke 3 jaar wordt opnieuw door de gemeente bekeken of wij aan alle wettelijke verplichtingen en eisen voldoen. Tussentijdse controles worden ook onaangekondigd uitgevoerd door de gemeente of wij ons houden aan de voorwaarden van de exploitatievergunning. Vergunningsnummer : BOX-2019-01118