Tarieven

(Vanaf 1 januari 2020 wordt er bij creditcardbetaling extra kosten in rekening gebracht (10 euro)

30 minuten voor € 70,-
45 minuten voor € 100,-
1 uur voor € 130,-

(VANAF 1 MAART 2019 IS HET NIET MEER MOGELIJK OM DE EXTRA DIENSTEN DIE BUITEN DE KAMERHUUR EN HET STANDAARDTARIEF VAN DE DAMES VALLEN, DEZE PER PIN TE BETALEN. DE EXTRA DIENSTEN DIENT U CONTANT MET DE DAME AF TE REKENEN).

De kamerhuur is een vaste prijs inclusief alle faciliteiten zoals: * Kingsize bed * Inloopdouche voor 2 personen * Wastafel * Led plafondverlichting * Airconditioning * Rookmelder * Noodknop bij noodgeval * Massage-olie * Handdoeken * Condooms * Douche gel . De richtprijs van de ladies is slechts een indicatieprijs. Wij als kamerverhuurder hebben daar geen enkele invloed op. De ladies zijn vrij om van deze prijs af te wijken. Wij adviseren u voordat u naar de kamer gaat de prijzen en mogelijkheden met de lady naar keuze te bespreken.

De ladies hebben ons de volgende richtprijzen doorgegeven op basis van Safe Seks en extra's (mits een lady dit aanbiedt). Onder Safe Seks wordt verstaan: een lekkere vrijpartij met tongzoenen, vingeren, beffen, neuken en meerdere hoogtepunten. Niet alle ladies bieden dezelfde (misschien door u gewenste) handelingen aan en ook hun prijzen kunnen onderling verschillen (stem dit vooraf af met de lady).

(VANAF 1 MAART 2019 IS HET NIET MEER MOGELIJK OM DE EXTRA DIENSTEN DIE BUITEN DE KAMERHUUR EN HET STANDAARDTARIEF VAN DE DAMES VALLEN, DEZE PER PIN TE BETALEN. DE EXTRA DIENSTEN DIENT U CONTANT MET DE DAME AF TE REKENEN).

  Kamerhuur  Tarief dame Totaalprijs
30 min. € 35,- € 35,- € 70,-
45 min. € 50,- € 50,- € 100,-
60 min. € 65,- € 65,- € 130,-

 

1 1/2 uur safe sex €200,--
2 uur safe sex €260,--
3 uur safe sex €390,--
4 uur safe sex €520,--
5 uur safe sex €650,--
6 uur safe sex €780,--


Wij bieden u een VIP-room aan met daarbij natuurlijk ook een VIP-behandeling. Deze VIP-room heeft naast de normale vaste faciliteiten ook een zeer grote jacuzzi. Deze jacuzzi heeft 5 zitplaatsen, verstelbare jets, massage-programma's en ledverlichting. Voor het ultieme VIP-ervaring serveren wij u een fles champagne met borrelnootjes en Bonbons zodat u heerlijk kunt ontspannen met uw dame of dames van uw keuze.Voor de VIP-room hanteren wij de volgende tarieven: 
 

1 uur VIP-room met jacuzzi  € 180,-
1.5 uur VIP-room met jacuzzi € 270,-
2 uur VIP-room met jacuzzi € 360,-
3 uur VIP-room met jacuzzi € 540,-
4 uur VIP-room met jacuzzi 720,-
Gelieve de VIP-room van tevoren te reserveren aub...!  


Wij hebben nu ook een SM-room voor de nieuwsgierige mannen en de echte liefhebbers van de kinky zijde in de erotische wereld. Deze kamer is naast alle gebruikelijke faciliteiten ook uitgerust met een Andreaskruis, schommelstoel, slavenkooi, kettingen aan het bed en vele SM-attributen waarmee u uw grenzen kan opzoeken met 1 van onze SM-meesteressen. 

 

30 minuten SM-sessie € 80,--
45 minuten SM-sessie € 110,--
1    uur SM-sessie € 140,--
Dit zijn slechts de kamerprijzen zonder
het tarief wat de dame extra vraagt voor SM
   
Kamer van tevoren reserveren aub    


Onderstaande extra's kunt u met de lady's bespreken. (let wel, niet alle lady's bieden de door u gewenste extra's aan).

Anaal bij u € 20,-
Anaal bij de dame € 50,-
Plasseks gevend € 20,-
Squirten € 25,-
Tantra massage € 25-
Bespreek overige wensen met de dame  

Omdat wij zowel voor ons zelf, voor de ladies als voor u een goede prettige sfeer willen creëren hebben wij een aantal huisregels bepaald:

 1. Onze ladies staan vrijwillig onder controle van de GGD. Handelingen zonder condoom zijn bij ons privéhuis niet mogelijk.
 2. Voor het slagen van uw erotische date is uw persoonlijke hygiëne en respectvol handelen naar de ladies van zeer grote invloed. Alle kamers zijn voorzien van een inloopdouche en/of bad. De lady zal u, indien nodig op deze zaken wijzen zodat u deze conform de huisregels kunt gebruiken.
 3. De ladies mogen een klant of een seksuele handeling altijd weigeren.
 4. Het is de ladies nadrukkelijk verzocht om uw privacy niet in gevaar te brengen. Wij verzoeken u dan ook geen persoonsgegevens uit te wisselen. Uw privacy is bij ons zeer belangrijk. Tevens geldt dat ook andersom uit respect voor de ladies.
 5. Het is ten strengste verboden soft- en harddrugs te gebruiken of te verhandelen in ons privéhuis.
 6. Wij behouden ons het recht om u te weigeren in geval van dronkenschap of als u onder invloed bent van verdovende middelen.
 7. Wij tolereren geen geweld tegen onze gastvrouw/heer en/of de ladies. In dit geval zullen wij altijd de politie inschakelen.  Wil jij een goede vriend, collega, kennis of iemand anders een leuk (ont)spannend kado geven en heb je geen idee wat?
  Wat dacht je van een exclusieve spannende kadobon van P
  rivé Het Landhuisje?

  Jij bepaald natuurlijk zelf de hoogte van het bedrag dat je wilt schenken aan die persoon.
  De kadobon is op dit moment enkel verkrijgbaar op onze locatie, dus niet via mail of post.
  Vraag bij binnenkomst aan de gastvrouw voor meer info.