Tarieven

(Vanaf 1 januari 2019 hanteren wij nieuwe tarieven, info volgt snel)

De kamerhuur is een vaste prijs inclusief alle faciliteiten zoals: * Kingsize bed * Inloopdouche voor 2 personen * Wastafel * Led plafondverlichting * Airconditioning * Rookmelder * Noodknop bij noodgeval * Massage-olie * Handdoeken * Condooms * Douche gel . De richtprijs van de ladies is slechts een indicatieprijs. Wij als kamerverhuurder hebben daar geen enkele invloed op. De ladies zijn vrij om van deze prijs af te wijken. Wij adviseren u voordat u naar de kamer gaat de prijzen en mogelijkheden met de lady naar keuze te bespreken.

De ladies hebben ons de volgende richtprijzen doorgegeven op basis van Safe Seks en extra's (mits een lady dit aanbiedt). Onder Safe Seks wordt verstaan: een lekkere vrijpartij met tongzoenen, vingeren, beffen, neuken en meerdere hoogtepunten. Niet alle ladies bieden dezelfde (misschien door u gewenste) handelingen aan en ook hun prijzen kunnen onderling verschillen (stem dit vooraf af met de lady).

  Kamerhuur  Tarief dame Totaalprijs
15 min. € 35,- € 25,- € 60,-
30 min. € 45,- € 35,- € 80,-
45 min. € 55,- € 45,- € 100,-
60 min. € 65,- € 55,- € 120,-

Voor degene die rustig en relaxed de tijd willen nemen met 1 van de sexy ladies die hun diensten aanbieden, hebben wij de volgende tarieven: Hoe langer u blijft, hoe meer korting u krijgt, want u betaalt na het 1e uur slechts €50,- per half uur en maar €100,- per uur!

1 1/2 uur safe sex €170,--
2 uur safe sex €220,--
2 1/2 uur safe sex €270,--
3 uur safe sex €320,--
3 1/2 uur safe sex €370,--
4 uur safe sex €420,--


Wij bieden u een VIP-room aan met daarbij natuurlijk ook een VIP-behandeling. Deze VIP-room heeft naast de normale vaste faciliteiten ook een zeer grote jacuzzi. Deze jacuzzi heeft 5 zitplaatsen, verstelbare jets, massage-programma's en ledverlichting. Voor het ultieme VIP-ervaring serveren wij u een fles champagne met borrelnootjes en Bonbons zodat u heerlijk kunt ontspannen met uw dame of dames van uw keuze.Voor de VIP-room hanteren wij de volgende tarieven: 
 

1 uur VIP-room met jacuzzi  € 170,-
2 uur VIP-room met jacuzzi € 270,-
3 uur VIP-room met jacuzzi € 400,-
4 uur VIP-room met jacuzzi € 500,-
5 uur VIP-room met jacuzzi € 630,-
6 uur VIP-room met jacuzzi € 730,-
(na elke 2 uur € 30,- extra)   
Gelieve de VIP-room van tevoren te reserveren aub...!  
   


Wij hebben nu ook een SM-room voor de nieuwsgierige mannen en de echte liefhebbers van de kinky zijde in de erotische wereld. Deze kamer is naast alle gebruikelijke faciliteiten ook uitgerust met een Andreaskruis, schommelstoel, slavenkooi, kettingen aan het bed en vele SM-attributen waarmee u uw grenzen kan opzoeken met 1 van onze SM-meesteressen. 

 

1    uur SM-sessie € 155,--
1,5 uur SM-sessie € 205,--
2    uur SM-sessie € 265,--
2,5 uur SM-sessie € 315,--
3    uur SM-sessie € 365,--
4   uur SM-sessie € 465,--
Gelieve deze SM-kamer van
tevoren te reserveren aub..!!
   


Onderstaande extra's kunt u met de lady's bespreken. (let wel, niet alle lady's bieden de door u gewenste extra's aan).

Anaal bij u € 20,-
Trio € 10,- p.p.
Soft SM € 35,-
Squirten € 25,-
Anaal bij Lady € 50,-
Lesbische trio € 25,- p.p.
Plasseks gevend € 20,-
Tantra massage € 25,-

Omdat wij zowel voor ons zelf, voor de ladies als voor u een goede prettige sfeer willen creëren hebben wij een aantal huisregels bepaald:(Bij verlenging na 1 uur is de kamerhuur € 25,- per 30 min.) (Bij verlenging na 1 uur is de richtprijs lady € 25,- per 30 min.) (De kamerprijs is gebaseerd op 2 personen, voor een 3e persoon wordt € 5,- toeslag berekend.)

  1. Onze ladies staan vrijwillig onder controle van de GGD. Handelingen zonder condoom zijn bij ons privéhuis niet mogelijk.
  2. Voor het slagen van uw erotische date is uw persoonlijke hygiëne en respectvol handelen naar de ladies van zeer grote invloed. Alle kamers zijn voorzien van een inloopdouche en/of bad. De lady zal u, indien nodig op deze zaken wijzen zodat u deze conform de huisregels kunt gebruiken.
  3. De ladies mogen een klant of een seksuele handeling altijd weigeren.
  4. Het is de ladies nadrukkelijk verzocht om uw privacy niet in gevaar te brengen. Wij verzoeken u dan ook geen persoonsgegevens uit te wisselen. Uw privacy is bij ons zeer belangrijk. Tevens geldt dat ook andersom uit respect voor de ladies.
  5. Het is ten strengste verboden soft- en harddrugs te gebruiken of te verhandelen in ons privéhuis.
  6. Wij behouden ons het recht om u te weigeren in geval van dronkenschap of als u onder invloed bent van verdovende middelen.
  7. Wij tolereren geen geweld tegen onze gastvrouw/heer en/of de ladies. In dit geval zullen wij altijd de politie inschakelen.