Tarieven

Vanaf 1 januari 2022 zijn we genoodzaakt vanwege de hogere onkosten een nieuw tarief hanteren.
15 minuten voor € 60,-
30 minuten voor € 80,-
45 minuten voor € 110,-
1 uur voor € 140,-
1,5 uur voor € 220,-
2 uur voor € 280,-
2,5 uur voor € 350,-
3 uur voor € 420,-

VIP kamer € 50,- extra per uur
SM kamer € 10,- extra per uur.

30 minuten trio: € 135,-
45 minuten trio: € 180,-
60 minuten trio: € 225,-

VANAF HEDEN IS HET NIET MEER MOGELIJK OM DE EXTRA DIENSTEN DIE BUITEN HET STANDAARDTARIEF VAN SAFE SEKS VALLEN, PER PIN TE BETALEN. DEZE DIENT U CONTANT MET DE DAME AF TE REKENEN.

Het standaardtarief is inclusief alle faciliteiten zoals: * Kingsize bed * Inloopdouche voor 2 personen * Wastafel * Led plafondverlichting * Airconditioning * Rookmelder * Noodknop bij noodgeval * Massage-olie * Handdoeken * Condooms * Douche gel . De standaardprijs is slechts een indicatieprijs.. De ladies zijn vrij om van deze prijs af te wijken. Wij adviseren u voordat u naar de kamer gaat de prijzen en mogelijkheden met de lady naar keuze te bespreken.

Niet alle ladies bieden dezelfde (misschien door u gewenste) handelingen aan en ook hun prijzen kunnen onderling verschillen (stem dit vooraf af met de lady).


Wij bieden u een VIP-room aan met daarbij natuurlijk ook een VIP-behandeling. Deze VIP-room heeft naast de normale vaste faciliteiten ook een heerllijk luxe bad met jets en ledverlichting. Voor de ultieme VIP-ervaring serveren wij u een heerlijke champagne met een kleine versnapering zodat u heerlijk kunt ontspannen met een dame of dames van uw keuze. RESERVEREN IS GEWENST ! Voor de VIP-room wordt € 50,- per uur extra in rekening gebracht voor het huis, de dame is vrij om hier eventueel een bedrag voor te vragen..

Wij hebben ook een SM-room voor de nieuwsgierige mannen en de echte liefhebbers van de kinky zijde in de erotische wereld. Deze kamer is naast alle gebruikelijke faciliteiten ook uitgerust met een andreaskruis, schommelstoel, slavenkooi, kettingen aan het bed en vele SM-attributen waarmee u uw grenzen kan opzoeken met 1 van onze SM-meesteressen. Voor de SM-room wordt € 10,- extra per uur in rekening gebracht, u dient uw wensen en daarbij het extra tarief voor de dame met de dame zelf te bespreken.
 

 

Omdat wij zowel voor ons zelf, voor de ladies als voor u een goede prettige sfeer willen creëren hebben wij een aantal huisregels bepaald:

 1. Onze ladies staan vrijwillig onder controle van de GGD. Handelingen zonder condoom zijn bij ons privéhuis niet mogelijk.
 2. Voor het slagen van uw erotische date is uw persoonlijke hygiëne en respectvol handelen naar de ladies van zeer grote invloed. Alle kamers zijn voorzien van een inloopdouche en/of bad. De lady zal u, indien nodig op deze zaken wijzen zodat u deze conform de huisregels kunt gebruiken.
 3. De ladies mogen een klant of een seksuele handeling altijd weigeren.
 4. Het is de ladies nadrukkelijk verzocht om uw privacy niet in gevaar te brengen. Wij verzoeken u dan ook geen persoonsgegevens uit te wisselen. Uw privacy is bij ons zeer belangrijk. Tevens geldt dat ook andersom uit respect voor de ladies.
 5. Het is ten strengste verboden soft- en harddrugs te gebruiken of te verhandelen in ons privéhuis.
 6. Wij behouden ons het recht om u te weigeren in geval van dronkenschap of als u onder invloed bent van verdovende middelen.
 7. Wij tolereren geen geweld tegen onze gastvrouw/heer en/of de ladies. In dit geval zullen wij altijd de politie inschakelen.

  Wil jij een goede vriend, collega, kennis of iemand anders een leuk (ont)spannend kado geven en heb je geen idee wat?
  Wat dacht je van een exclusieve kadobon van P
  rivé Het Landhuisje?

  Jij bepaald natuurlijk zelf de hoogte van het bedrag dat je wilt schenken aan die persoon.
  De kadobon is op dit moment enkel verkrijgbaar op onze locatie, dus niet via mail of post.
  Vraag bij binnenkomst aan de gastvrouw voor meer info.