Tarieven

Voor degene die rustig en relaxed de tijd willen nemen met 1 van de sexy ladies die hun diensten aanbieden, hebben wij de volgende tarieven:

1 1/2 uur safe sex voor €170,--
2 uur safe sex voor €220,--
2 1.2 uur safe sex voor €270,--
3 uur safe sex voor €320,--
3 1/2 uur safe sex voor €370,--
4 uur safe sex voor €420,--
Hoe langer u blijft, hoe meer korting u krijgt, want u betaalt na het 1e uur slechts €50,-- per half uur en maar €100,-- per uur!

De kamerhuur is een vaste prijs inclusief alle faciliteiten (beddengoed, handdoeken, massageolie, condooms, douche). De richtprijs van de ladies is slechts een indicatieprijs. Wij als kamerverhuurder hebben daar geen enkele invloed op. De ladies zijn vrij om van deze prijs af te wijken. Wij adviseren u voordat u naar de kamer gaat de prijzen en mogelijkheden met de lady naar keuze te bespreken.

De ladies hebben ons de volgende richtprijzen doorgegeven op basis van Safe Seks en extra's (mits een lady dit aanbiedt). Onder Safe Seks wordt verstaan: een lekkere vrijpartij met tongzoenen, vingeren, beffen, neuken en meerdere hoogtepunten. Niet alle ladies bieden dezelfde (misschien door u gewenste) handelingen aan en ook hun prijzen kunnen onderling verschillen (stem dit vooraf af met de lady).

Kamerprijs Richtprijs Ladies Totaalprijs
15 min. € 35,- € 25,- € 60,-
30 min. € 45,- € 35,- € 80,-
45 min. € 55,- € 45,- € 100,-
60 min. € 65,- € 55,- € 120,-
Jacuzzi € 10,- € 10,- € 20,-
 

Onderstaande extra's kunt u met de lady's bespreken. (let wel, niet alle lady's bieden de door u gewenste extra's aan).

Anaal bij u € 20,- Anaal bij Lady € 50,-
Trio € 10,- p.p. Lesbische trio € 25,- p.p.
Soft SM € 25,- Plasseks gevend € 20,-
Squirten € 25,- Tantra massage € 25,-
 
(Bij verlenging na 1 uur is de kamerhuur € 25,- per 30 min.)
(Bij verlenging na 1 uur is de richtprijs lady € 25,- per 30 min.)
(De kamerprijs is gebaseerd op 2 personen, voor een 3e persoon wordt € 5,- toeslag berekend.)

Omdat wij zowel voor ons zelf, voor de ladies als voor u een goede prettige sfeer willen creëren hebben wij een aantal huisregels bepaald:

  1. Onze ladies staan vrijwillig onder controle van de GGD. Handelingen zonder condoom zijn bij ons privéhuis niet mogelijk.
  2. Voor het slagen van uw erotische date is uw persoonlijke hygiëne en respectvol handelen naar de ladies van zeer grote invloed. Diverse kamers hebben naast een wastafel ook een douchecabine en/of bad. De lady zal u, indien nodig op deze zaken wijzen zodat u conform deze huisregels kunt gebruiken.
  3. De ladies mogen een klant of een seksuele handeling altijd weigeren.
  4. Het is de ladies nadrukkelijk verzocht om uw privacy niet in gevaar te brengen. Wij verzoeken u dan ook geen persoonsgegevens uit te wisselen. Uw privacy is bij ons zeer belangrijk. Tevens geldt dat ook andersom uit respect voor de ladies.
  5. Het is ten strengste verboden soft- en harddrugs te gebruiken of te verhandelen in ons privéhuis.
  6. Wij behouden ons het recht om u te weigeren in geval van dronkenschap of als u onder invloed bent van verdovende middelen.
  7. Wij tolereren geen geweld tegen onze gastvrouw/heer en/of de ladies. In dit geval zullen wij te alle tijde de politie inschakelen.

Alle creditcards worden geaccepteerd