Welkom bij Het Landhuisje

NIEUW NIEUW NIEUW*

Kira, Diana, Linda, Lola, Femme, Shiela , kom gauw kennismaken met deze sexy ladies!

En heren: onze enige echte Jennifer is weer terug en ze is er op zaterdag en zondag.

Wij hebben onlangs een nieuwe extra kamer gecreëerd zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Wij hopen dat u een zeer aangenaam verblijf in deze kamer zal hebben. Deze kamer is in een strak chique design ontworpen en is van alle luxe faciliteiten voorzien.

Vanwege de drukte zoeken we naar sexy ladies die ons team komen versterken....!!! Heb jij als lady interesse in een leuke spannende job in een leuke werkomgeving? Wil je goed verdienen in een leuk team? bel ons dan voor meer info: 0485-383132 of mail info@hetlandhuisje.nl

Ook in de lente ben je bij ons aan het juiste adres als je lekker lang wilt ontspannen. Want hoe langer je blijft, hoe voordeliger het wordt. Het 1e uur betaal je €120,--, daarna slechts €50,-- per half uur en €100,-- per 2e,3e of 4e uur. Dus geniet van je voordeel....!

Vandaag aanwezig!

17 jaar lang is privéhuis "Het Landhuisje" veel meer dan een begrip in lust en sensatie in Noord/Oost-Brabant en omstreken. Momenteel kunnen we oprecht en met trots zeggen dat wij tot één van de exclusiefste privéhuizen van het land behoren...!
Met onze vernieuwde luxe uitstraling kunnen we u nog beter van dienst zijn dan dat u al van ons gewend was. De entree blijft uiteraard gratis en is geheel vrijblijvend. Kom eens vrijblijvend langs om de luxe van ons privéhuis te ervaren onder het genot van een gratis non-alcoholisch welkomstdrankje van het huis! Let wel: we zijn nog altijd geen club, het is een extra service van het huis.

De gastheer/vrouw zal u verwelkomen en daarna zullen de dames u warm ontvangen in sensuele en spannende lingerie. Als er een dame van uw keuze erbij zit, kunt u met haar uw wensen bespreken! (het is ook mogelijk om telefonische te reserveren). Zodra u uw wensen heeft besproken met de lieftallige dame zal ze u naar een van onze luxe kamers begeleiden waar uw erotische dromen werkelijkheid worden...!!! Alle kamers hebben een eigen stijl en zijn voorzien van alle luxe en comfort (Airco, spiegelwand, muziek). Ook zijn er douches en een kamer met whirlpool aanwezig.


Hieronder enkele foto's van onze kamers: