Welkom bij Het Landhuisje

SEXY LADIES GEZOCHT DIE ONS TEAM WILLEN KOMEN VERSTERKEN....!!! Heb jij als lady interesse in een leuke spannende job in een leuke werkomgeving? Wil je GOED verdienen in een leuk team? Bel ons dan voor meer info: 0485-383132 of mail info@hetlandhuisje.nl. 

NIEUW NIEUW NIEUW
Er zijn een aantal nieuwe sexy ladies begonnen: Linda, Mandy, Denise, Evi en Kim.

Check de profielen van deze babes en kom snel kennismaken met ze.

Vandaag aanwezig!

17 jaar lang is privéhuis "Het Landhuisje" veel meer dan een begrip in lust en sensatie in Noord/Oost-Brabant en omstreken. Momenteel kunnen we oprecht en met trots zeggen dat wij tot één van de exclusiefste privéhuizen van het land behoren...!
Met onze vernieuwde luxe uitstraling kunnen we u nog beter van dienst zijn dan dat u al van ons gewend was. De entree blijft uiteraard gratis en is geheel vrijblijvend. Kom eens vrijblijvend langs om de luxe van ons privéhuis te ervaren onder het genot van een gratis non-alcoholisch welkomstdrankje van het huis! Let wel: we zijn nog altijd geen club, het is een extra service van het huis.

De gastheer/vrouw zal u verwelkomen en daarna zullen de dames u warm ontvangen in sensuele en spannende lingerie. Als er een dame van uw keuze erbij zit, kunt u met haar uw wensen bespreken! (het is ook mogelijk om telefonische te reserveren). Zodra u uw wensen heeft besproken met de lieftallige dame zal ze u naar een van onze luxe kamers begeleiden waar uw erotische dromen werkelijkheid worden...!!! Alle kamers hebben een eigen stijl en zijn voorzien van alle luxe en comfort (Airco, spiegelwand, muziek). Ook zijn er douches en een kamer met whirlpool aanwezig.


Hieronder enkele foto's van onze kamers: